Stuffz.co Support Center

Contact Us

Care sunt conditiile de anulare ale unei tranzactii?

Pentru Chirias:
Un chirias poate solicita anularea tranzactiei de inchiriere fara penalitati pana in momentul acceptarii tranzactiei de catre proprietar, pe platforma Stuffz. In cazul in care chiriasul solicita anularea tranzactiei dupa acceptarea tranzactiei de catre proprietar, sumele platite catre proprietar si catre Stuffz devin nerambursabile. Ca exceptie, chiriasul este indreptatit la restituirea sumelor platite catre proprietar si catre Stuffz (mai putin o parte din comisionul Paypal) in cazul in care acesta se afla in situatia mentionata la articolul 28.2. “Inspectie” din Termeni si Conditii.

Pentru proprietar:
Un proprietar poate anula o tranzactie fara penalitati pana in momentul in care acesta va accepta tranzactia pe platforma Stuffz. In cazul in care proprietarul anuleaza o tranzactie dupa ce a acceptat-o acesta trebuie sa restituie imediat chiriasului intreaga suma incasata de la acesta iar comisionul platit de catre proprietar catre Stuffz este nerambursabil.


Restituirea sumei catre chirias se face din contul Paypal astfel: proprietarul se logheaza in contul Paypal, selecteaza tranzactia pe care trebuie sa o returneze si apasa butonul “Issue a refund” astfel putand returna intreaga suma aferenta tranzactiei.
Chiriasului i se va restitui in mod automat intreaga suma, mai putin partea fixa din comisionul Paypal. La solicitarea chiriasului, Stuffz ii va returna si echivalentul partii fixe din comisionul retinut de Paypal, astfel incat chiriasul sa isi poata recupera intreaga suma pe care a platit-o.

Powered by HelpSite