Stuffz.co Support Center

Contact Us

Care sunt pasii unei tranzactii complete?

Urmatorii pasi au loc intr-o tranzactie completa pe platforma Stuffz, folosind procesatorul de plati PayPal:

1.        Proprietarul posteaza o listare si defineste un pret pentru gadgetul sau. Proprietarul are nevoie de un cont PayPal Business.
2.        Chiriasul gaseste gadgetul pe care vrea sa il inchirieze, selecteaza datele potrivite si apasa butonul "Trimite solicitare inchiriere".
3.        Pe urmatoarea pagina, chiriasul examineaza detaliile achizitiei si apasa butonul "Plateste cu PayPal", unde poate finaliza plata. Daca nu finalizeaza plata in decurs de o ora, tranzactia este anulata.
4.        Dupa efectuarea platii, Chiriasul este redirectionat catre o pagina care afiseaza detaliile tranzactiei. Proprietarul trebuie sa accepte tranzactia inainte ca banii sa fie transferati.
5.        Proprietarul primeste o notificare pe e-mail prin care este informat ca o noua tranzactie trebuie acceptata. In cazul in care tranzactia nu este acceptata in termen de 3 zile sau inainte de data de terminare a inchirierii, tranzactia este anulata si nu se transfera banii. Odata acceptata tranzactia, suma este transferata in contul PayPal al Proprietarului. Atat Chiriasul, cat si Proprietarul, primesc o confirmare a tranzactiei prin e-mail.
6.        Pentru plata comisionului Stuffz, o a doua tranzactie se efectueaza automat. Comisionul va fi automat debitat din contul PayPal al Proprietarului si creditat catre contul PayPal al Stuffz.
7.        Ambii utilizatori pot discuta prin mesageria interna Stuffz pentru a conveni asupra detaliilor de predare a gadgetului. Cand comanda este finalizata (gadgetul a fost returnat in ordine Proprietarului), tranzactia poate fi marcata ca fiind completa.
8.        Ulterior, utilizatorii au posibilitatea de a lasa recenzii unul altuia. Incurajam acest lucru.

Powered by HelpSite