Stuffz.co Support Center

Contact Us

Ce se intampla daca un chirias intarzie cu returnarea gadgetului?

Daca data si ora agreata pentru returnarea produsului au trecut, te rugam sa contactezi chiriasul folosind Chat-ul intern al platformei pentru a-i solicita returnarea imediata a gadgetului inchiriat. De asemenea, te rugam sa notifici si Stuffz la adresa salut@stuffz.co .

Ca si Chirias, esti in intarziere in situatia in care nu a returnat produsul inchiriat pana la sfarsitul zilei agreate de inchiriere. (Ora 00:00 adica "doisprezece noaptea")   

       
●        Daca te afli in situatie de intarziere de mai putin de douazeci si patru (24) de ore, si nu ai agreat cu proprietarul prelungirea perioadei de inchiriere datorezi proprietarului contravaloarea unei zile de inchiriere intregi. Prelungirea perioadei trebuie sa se realizeze prin platforma Stuffz in termen de cel mult 24 de ore de la expirarea perioadei de inchiriere initiale. In plus, trebuie sa returnezi produsul proprietarului in acest termen de maxim 24 de ore de la expirarea perioadei initiale de inchiriere.


●        Dupa douazeci si patru (24) de ore de la expirarea perioadei de inchiriere, daca tot nu ai returnat inca echipamentul, nu ai contactat proprietarul pentru a prelungi perioada de inchiriere, si nu ai efectuat prelungirea prin platforma Stuffz, in plus fata de inca o o ziua suplimentara de inchiriere, vei fi taxat de catre Stuffz cu o penalizare de intarziere de 300 RON si datorezi Stuffz suma aferenta valorii complete de inlocuire a echipamentului, precum a fost declarata de Proprietar in listarea produsului. 


●        Dupa treizeci si sase (36) de ore de la expirarea perioadei de inchiriere si pentru fiecare zi in plus, daca nu ai returnat inca echipamentul si nu ai contactat proprietarul pentru a prelungi perioada de inchiriere, si nu ai efectuat noua inchiriere pe platforma Stuffz, vei fi taxat pentru o alta zi suplimentara de inchiriere, plus o taxa suplimentara de intarziere de 600 RON. Aceste penalitati se cumuleaza penalitatilor de la punctele anterioare.


●        Daca nu ne-ai contactat cu privire la intarziere in termen de patruzeci si opt (48) de ore de la expirarea perioadei de inchiriere, vom considera echipamentul disparut si agreezi ca sa platesti catre Stuffz valoarea completa de inlocuire a produsului plus toate penalitatile de intarziere aplicabile si cumulate.

 Ne rezervam dreptul de a apela la toate mijloacele legale pentru a recupera creantele aferente, inclusiv taxe suplimentare directe si indirecte (spre exemplu, dar nu limitat doar la onorariu avocati, cheltuieli judecata, etc) 

Conditiile complete se gasesc in Termenii si Condiitiile agreate.


Powered by HelpSite