Stuffz.co Support Center

Contact Us

Ce se intampla daca un chirias nu imi returneaza gadgetul?

Daca data si ora agreata pentru returnarea produsului au trecut iar Chiriasul nu te-a contactat ca sa-ti solicite o eventuala prelungire, te rugam sa contactezi Chiriasul folosind Chat-ul intern al platformei pentru a-i solicita returnarea imediata a gadgetului inchiriat. De asemenea, te rugam sa notifici  Stuffz la adresa de e-mail salut@stuffz.co .

In cazul in care chiriasul nu returneaza gadgetul inchiriat, conform Termenilor si Conditiilor, are obligatia legala sa ti-l inlocuiasca cu unul similar (acelasi model, tip, specificatii si vechime) sau sa iti ofere o compensare financiara egala cu suma declarata de tine in listarea initiala ca si valoare de piata a gadgetului.  Daca nu se agreaza altceva intre cele 2 parti, compensarea trebuie sa aiba loc in maxim 48 de ore de la data expirarii perioadei de inchiriere.

Daca nu reusesti sa gasesti o solutie amiabila impreuna cu chiriasul, gadgetul va fi acoperit prin Garantia Stuffz astfel:

1. Stuffz iti va inlocui produsul cu unul din aceeasi clasa, pe cat posibil vom incerca sa furnizam aceeasi marca, acelasi model, aceleasi specificatii si aceeasi vechime; sau
2. Stuffz te va despagubi cu valoarea de piata a produsului declarata initial in listare.

Ne rezervam dreptul de a decide ce modalitate de compensare vom aplica in fiecare caz.

Gasesti mai multe detalii despre Garantia Stuffz aici.

Powered by HelpSite