Stuffz.co Support Center

Contact Us

Cum aleg pretul de inchiriere al gadgetului meu?

Alegerea pretului de inchiriere depinde in totalitate de tine, dar in functie de valoarea aleasa anuntul va atrage un numar mai mare sau mai mic de chiriasi. 

Pentru determinarea unui pret de inchiriere pe zi, sugestia noastra este sa alegi o valoare echivalenta cu un procent intre 2-3% din valoarea actuala a produsului tau.

Pentru determinarea valorii actuale a produsului iti sugeram sa verifici cu ce pret se comercializeaza online (Olx sau similar) produse cu vechime si specificatii similare. Cand alegi pretul de inchiriere iti sugeram sa ai in vedere vechimea produsului, starea sa si pachetul de accesorii suplimentare cu care il oferi spre inchiriere, daca este cazul.

Exemplu de calcul pret inchiriere: GoPro Hero 4 Black cu vechime de 3 ani  se vinde online pe Olx la pretul de 1000 RON (~220 EUR). Aceasta este valoarea actuala a produsului. Avand in vedere ca starea GoPro-ului meu este foarte buna, l-am folosit doar de cateva ori si ca il inchiriez cu un pachet substantial de accesorii, decid sa aleg un pret de inchiriere de 3% pe zi din valoarea actuala a produsului. Rezulta un pret de inchiriere: 3% din 220 EUR = 6.30 EUR/zi.