Stuffz.co Support Center

Contact Us

Cum creez o listare de calitate pe Stuffz.co?

Pentru a crea o listare cat mai complexa, corecta si atractiva pentru clientii tai, te rugam sa tii cont de urmatoarele:

Titlu anunt: Titlul trebuie sa fie simplu si clar si sa contina marca gadgetului, modelul si varianta. Spre exemplu: GoPro Hero 4 Black Edition

Pozele:  Fotografiaza produsul folosind telefonul tau sau un aparat foto. Nu folosi poze de pe internet. Incarca minim 2 poze reale cu produsul tau. Daca e posibil, iti recomandam sa pozezi produsul pe un fundal alb sau deschis. Rezolutia fotografiei trebuie sa fie de 660x440 pixeli. Pentru redimensionarea pozelor poti folosi instrumente gratuite precum Picresize.com. 

Daca produsul are vreun defect ataseaza o fotografie in care sa se vada clar acel defect. In cazul in care incerci sa ascunzi un defect al produsului vei fi sanctionat conform regulilor cuprinse in sectiunea din Termeni si Conditii.

Descrierea gadgetului: Compune o descriere cat mai complexa, clara si reala a gadgetului. Vorbeste despre beneficiile pe care le aduce gadgetul tau utilizatorilor. Promoveaza punctele lui forte. Descrierea trebuie sa contina urmatoarele: stare produs si mentiune eventuale defecte, lista de functionalitati importante, lista accesoriilor, informatii suplimentare daca e cazul.

Exemplu de listare atractiva: https://www.stuffz.co/ro/listings/698265-mixer-traktor-kontrol-z1

Pretul de inchiriere:  Alegerea pretului de inchiriere depinde in totalitate de tine, iar in functie de valoarea aleasa anuntul va atrage un numar mai mare sau mai mic de chiriasi. Pentru determinarea unui pret de inchiriere pe zi, sugestia noastra este sa alegi o valoare echivalenta cu un procent intre 2-4% din valoarea actuala a produsului.  Pentru determinarea valorii actuale a produsului iti sugeram sa verifici cu ce pret se comercializeaza online produse cu vechime si specificatii similare. Cand alegi pretul de inchiriere iti sugeram sa ai in vedere vechimea produsului, starea sa si pachetul de accesorii suplimentare cu care il oferi spre inchiriere.

Exemplu de calcul pret inchiriere: un GoPro Hero 4 Black cu vechime de 3 ani  se comercializeaza online la pretul de 1000 RON (220 EUR). Avand in vedere ca starea produsului meu este foarte buna, l-am folosit doar de cateva ori si ca il inchiriez cu un pachet substantial de accesorii, decid sa aleg un pret de inchiriere de 4% pe zi din valoarea actuala a produsului.  Rezulta un pret de inchiriere de 8.8 EUR/zi.