Stuffz.co Support Center

Contact Us

Care este procedura de verificare a identitatii utilizatorilor Stuffz?

Procedura de verficare a utilizatorilor Stuffz este o procedura prin care verificam identitatea reala a tuturor utilizatorilor platformei. Procedura este des-intalnita in mediile unde un grad ridicat de incredere intre utilizatori este necesar si poarta numele de KYC (Know Your Customer)

Fiecare persoana care foloseste platforma Stuffz trebuie sa isi creeze un cont care sa contina numele si datele reale.

Primul pas al verificarii utilizatorilor consta in verificarea automata a adresei de email. Ulterior, echipa Stuffz se va ocupa de verificarea manuala a identitatii personale si a adresei de domiciliu, motiv pentru care fiecare utilizator trebuie sa trimita catre Stuffz o copie a actului de identitate, cat si , daca este cazul, o copie a unei facturi de utilitati sau extras de cont bancar. Ne rezervam dreptul de a solicita si alte documente in procesul de verificare.  Solicitam aceste documente pentru unicul scop de a ne asigura ca identitatea persoanei este cea reala. 

Schimbul de informatii are loc printr-un formular electronic securizat. Acest formular va fi primit spre completare de catre fiecare persoana care solicita un Cont Nou pe platforma Stuffz.

Daca procesul este de succes, utilizatorul in cauza va primi un cod de invitatie cu care isi poate activa contul Stuffz. In acel moment utilizatorul poate oferi spre inchiriere si inchiria gadgeturi pe Stuffz.co

Powered by HelpSite