Stuffz.co Support Center

Contact Us

Cum inchiriez un gadget de pe Stuffz.co?

1. Creaza-ti un cont si descopera gadgetul de care ai nevoie

Creaza-ti un cont nou pe Stuffz si urmeaza procedurile de verificare a identitatii. Pentru a gasi gadgetul potrivit foloseste motorul nostru de cautare sau vizualizeaza categoriile de gadgeturi care te intereseaza. 

2. Contacteaza proprietarul prin chat pentru disponibilitatea gadgetului

Foloseste butonul de "Contact" pentru a intra in legatura cu proprietarul prin chat-ul intern Stuffz, astfel poti afla mai multe detalii despre gadget si despre disponibilitatea acestuia. Odata ce disponibilitatea este confirmata, folosind calendarul nostru, alege perioada pentru care ai nevoie de gadget si rezerva-l. Foloseste serviciul nostru de mesagerie interna pentru a stabili cu proprietarul data, ora si locul livrarii produsului. 

3. Plateste cash direct proprietarului si ridica gadgetul

 Intalneste-te cu proprietarul la data si ora agreata, achita-i acestuia suma agreata si intra in posesia gadgetului. Bucura-te de gadget si foloseste-l ca si cum ar fi al tau.

4. Returneaza gadgetul proprietarului

Agreeaza direct cu proprietarul data, ora si locul returnarii gadgetului si inapoiaza gadgetul conform celor agreate.  Scopul nostru este sa cream o comunitate onesta si calitativa in jurul platformei Stuffz, drept pentru care te vom ruga sa lasi o recenzie proprietarului la finalul tranzactiei.