Stuffz.co Support Center

Contact Us

Cum inchiriez un gadget de pe Stuffz.co?

1. Creaza-ti un cont si descopera gadgetul de care ai nevoie

Creaza-ti un cont nou pe Stuffz si urmeaza procedurile de verificare a identitatii. Pentru a gasi gadgetul potrivit foloseste motorul nostru de cautare sau vizualizeaza categoriile de gadgeturi care te intereseaza. In prezent poti alege gadgeturi din urmatoarele categorii: Aparate foto, Camere video, Echipament iluminat studio foto-video, Obiective foto-video, Drone, Instrumente muzicale, Echipamente DJ si de studio, Console jocuri, Trepiede foto-video, Proiectoare, Echipament VR, Laptopuri, PC si tablete.

2. Trimite proprietarului o solicitare de inchiriere a gadgetului

Folosind calendarul nostru, alege perioada pentru care ai nevoie de gadget apoi trimite solicitarea de inchiriere proprietarului. Foloseste serviciul nostru de mesagerie interna pentru a comunica direct cu proprietarul gadgetului. Adreseaza-i orice intrebare legata de gadget si stabiliti impreuna data, ora si locul livrarii produsului. 

3. Rezerva si plateste online inchirierea gadgetului

Plateste online rapid si usor contravaloarea inchirierii gadgetului, folosind cardul tau bancar sau contul tau de PayPal. Vei primi confirmarea de inchiriere dupa cateva momente. Intalneste-te cu proprietarul la data si ora agreata si intra in posesia gadgetului. Bucura-te de gadget si foloseste-l ca si cum ar fi al tau.

4. Returneaza gadgetul proprietarului

Agreeaza direct cu proprietarul, folosind mesageria interna a platformei Stuffz, data, ora si locul returnarii gadgetului si inapoiaza gadgetul conform celor agreate.  Scopul nostru este sa cream o comunitate onesta si calitativa in jurul platformei Stuffz, drept pentru care te vom ruga sa lasi o recenzie proprietarului la finalul tranzactiei.

Powered by HelpSite