Stuffz.co Support Center

Contact Us

Cum functioneaza Garantia Stuffz?

Garantia Stuffz acopera exclusiv Proprietarii de gadgeturi. Garantia Stuffz nu acopera Chiriasii, acestia fiind pe deplin responsabili privind dauna, furtul si / sau pierderea produsului electronic pe toata perioada inchirierii. Garantia este o politica de acoperire a eventualelor daune, a furtului si a pierderii produselor electronice inchiriate prin platforma Stuffz.

Echipa Stuffz incurajeaza utilizatorii platformei sa faca tot posibilul sa rezolve direct si pe cale amiabila situatiile de dauna, furt, pierdere ale produselor electronice, inainte de a apela la Garantia Stuffz. 

 In cazul in care solutionarea amiabila nu este posibila, Stuffz va proceda prin compensarea Proprietarilor, conform procedurii de mai jos si a "Termenilor si Conditiilor" agreate. 

In cazul in care Stuffz este nevoit sa compenseze Proprietarii conform clauzelor din Garantia Stuffz, Stuffz va demara imediat procedurile legale pentru a recupera eventualele daune de la Chiriasi, inclusiv penalitati si costuri indirecte (de exemplu dar nelimitandu-se la: costuri de judecata, onorarii avocati etc.).


Garantia Stuffz acopera urmatoarele:

1. Nereturnarea produsului electronic inchiriat. In cazul in care chiriasul nu returneaza produsul electronic inchiriat si nu compenseaza proprietarul imediat pentru nereturnare, Stuffz va compensa proprietarul dupa cum urmeaza: 

i) va inlocui produsul cu unul din aceeasi clasa, pe cat posibil vom incerca sa furnizam aceeasi marca, acelasi model, aceleasi specificatii si aceeasi vechime; sau

ii) va despagubi proprietarul cu valoarea de piata a produsului. Aceasta valoare trebuie sa fie declarata initial de catre proprietar in listare si trebuie sa fie conforma cu preturile pietei.

Stuffz isi rezerva dreptul de a decide ce modalitate de compensare va aplica in fiecare caz.


2. Dauna produsului electronic inchiriat. In cazul in care chiriasul va avaria produsul electronic inchiriat si nu doreste sa compenseze proprietarul imediat, Stuffz va compensa proprietarul dupa cum urmeaza:

 i) va suporta costurile de reparatie ale produsului electronic, in baza facturii de reparatie aferente de ; sau 

ii) va inlocui produsul cu unul din aceeasi clasa, pe cat posibil vom incerca sa furnizam aceeasi marca, acelasi model, aceleasi specificatii si aceeasi vechime; sau

 ii) va despagubi proprietarul cu valoarea de piata a produsului declarata initial de catre proprietar in listare. Aceasta valoare trebuie sa fie declarata initial de catre proprietar in listare si trebuie sa fie conforma cu preturile pietei.

Stuffz isi rezerva dreptul de a decide ce modalitate de compensare va aplica in fiecare caz.



Clauzele Garantiei Stuffz:


1. Garantia Stuffz protejeaza in exclusivitate drepturile Proprietarului produsului electronic.
2. Garantia Stuffz nu protejeaza Chiriasii, acestia fiind pe deplin responsabili privind dauna, furtul si / sau pierderea produsului electronic pe perioada inchirierii. Stuffz va apela la toate mijloacele legale pentru a recupera sumele prejudiciate de catre chirias.
3. Pentru a fi eligibili pentru Garantia Stuffz, proprietarii trebuie sa detina o chitanta sau o factura de achizitie a produsului electronic pentru care se solicita compensare.
4. Proprietarii trebuie sa notifice Stuffz in termen de 24 de ore de la aparitia oricaror situatii aflate sub incidenta Garantiei Stuffz.
5. Pentru a fi eligibili pentru Garantia Stuffz proprietarii trebuie sa poata demonstra starea si functionalitatea produsului inainte de fiecare inchiriere. Proprietarii au obligatia de a fotografia produsul inainte de fiecare inchiriere cu functia “timestamp”, astfel incat data si ora fotografiei sa fie automat inserate. De asemenea, proprietarii au obligatia de a inregistra video produsul functional inainte de fiecare inchiriere, de asemenea cu functia "Timestamp".
6. Garantia Stuffz nu compenseaza sumele datorate de catre Chiriasi Proprietarilor ca urmare a returnarilor intarziate ale produselor electronice.

Nerespectarea oricareia dintre clauzele mentionate mai sus poate duce la anularea Garantiei Stuffz. Conditiile complete ale Garantiei Stuffz se regasesc in "Termeni si Conditii"

Powered by HelpSite