Stuffz.co Support Center

Contact Us

Ce este Stuffz si cum functioneaza?

Stuffz este o platforma de tip marketplace ce faciliteaza inchirierea de gadgeturi intre persoane. Vrei sa inchiriezi un gadget de la alte persoane prin platforma Stuffz? Iata pasii pe care trebuie sa-i urmezi:


1. Descopera gadgetul de care ai nevoie

Pentru a gasi gadgetul potrivit foloseste motorul nostru de cautare sau vizualizeaza categoriile de gadgeturi care te intereseaza. In prezent poti alege gadgeturi din urmatoarele categorii: Aparate foto, Camere video, Echipament iluminat studio foto-video, Obiective foto-video, Drone, Instrumente muzicale, Echipamente DJ si de studio, Console jocuri, Trepiede foto-video, Proiectoare, Echipament VR, Laptopuri, PC si tablete.


2. Trimite proprietarului o solicitare de inchiriere a gadgetului

Folosind calendarul nostru, alege perioada pentru care ai nevoie de gadget, apoi trimite solicitarea de inchiriere proprietarului. Foloseste serviciul nostru de mesagerie interna pentru a comunica direct cu proprietarul gadgetului. Adreseaza-i orice intrebare legata de gadget si stabiliti impreuna data, ora si locul livrarii produsului. 


3. Rezerva si plateste online inchirierea gadgetului

Plateste rapid si usor pe platforma Stuffz contravaloarea inchirierii gadgetului, folosind cardul tau bancar sau contul tau de PayPal. Vei primi confirmarea de inchiriere dupa cateva momente. Intalneste-te cu proprietarul la data si ora agreata si intra in posesia gadgetului. Bucura-te de gadget si foloseste-l ca si cum ar fi al tau.


4. Returneaza gadgetul proprietarului

Agreeaza direct cu proprietarul, folosind mesageria interna a platformei Stuffz, data, ora si locul returnarii gadgetului si inapoiaza gadgetul conform celor agreate.  Scopul nostru este sa cream o comunitate onesta si calitativa in jurul platformei Stuffz, motiv pentru care te vom ruga sa lasi o recenzie proprietarului la finalul tranzactiei.Vrei sa oferi spre inchiriere un gadget pe platforma Stuffz? Iata pasii pe care trebuie sa-i urmezi:


1. Creeaza-ti un cont pe Stuffz.co si un cont de Paypal 

Creeaza un cont nou pe platfoma noastra completand corect informatiile solicitate, apoi urmeaza procedurile solicitate pentru verificarea datelor personale. In cazul in care nu ai deja un cont PayPal, foloseste acest link pentru a-ti crea un nou cont PayPal Business. Este nevoie de acest pas pentru a putea incasa rapid si in siguranta sumele aferente inchirierii. Daca esti persoana fizica, adauga numele tau complet in sectiunea unde PayPal iti solicita numele companiei (Business name). Tot ce mai trebuie sa faci apoi este sa conectezi contul tau de Paypal cu platforma Stuffz. Faci asta urmand pasii indicati pe Stuffz.co in sectiunea Setari - Plati a contului tau.


2. Listeaza gadgetul 

Folosind butonul "Listeaza gadgetul tau" creeaza o noua listare pentru gadgetul pe care vrei sa il dai spre inchiriere. Descrie gadgetul si defineste suma pe care o doresti pentru inchirierea zilnica (vezi "Reguli listare gadget" mai jos)


3. Raspunde cererilor de inchiriere

Potentialii chiriasi te vor contacta in perspectiva inchirierii gadgetului prin mesageria interna a platformei Stuffz. Raspunde oricaror intrebari primite in legatura cu gadgetul pe care urmeaza sa-l inchiriezi. Agreeaza cu chiriasul data, ora si locul livrarii gadgetului.


4. Fotografiaza gadgetul cu functia "timestamp"

Inainte de fiecare inchiriere iti solicitam sa fotografiezi gadgetul tau folosind functia "timestamp" a telefonului tau. Functia "timestamp" inscrie automat data si ora pozei pe fiecare fotografie. Poti folosi si aplicatii precum "Timestamp camera free" pentru acelasi scop. Daca este un gadget functional, inregistreaza video gadgetul in functiune (spre exemplu drona in zbor) pentru a-i putea demonstra functionalitatea initiala. Pastreaza aceste poze si video-uri, sunt esentiale pentru activarea clauzelor din Garantia Stuffz. 


5. Livreaza gadgetul

Dupa ce confirmi inchirierea, vei primi in contul tau PayPal suma aferenta inchirierii minus comisionul platformei Stuffz. Intalneste-te cu chiriasul pentru a livra gadgetul.


6. Reintra in posesia gadgetului tau

La returnarea gadgetului verifica daca gadgetul este in aceeasi stare de functionare precum la predare. Scopul nostru este cream o comunitate onesta si calitativa in jurul platformei Stuffz, drept pentru care te vom ruga sa lasi o recenzie chiriasului la finalul tranzactiei.


Powered by HelpSite